Van Straeten fietsen

We schrijven 23 juni 1986

Een lange, stille droom wordt  werkelijkheid …  
 
Aan de Puursesteenweg 29 te Bornem openen wij, Pierre en Hélène Van Straeten, een nieuwe fietsenwinkel.

Door onze onmiskenbare vakkennis, onze eerlijke en correcte benadering van mensen, en vooral, onze tomeloze inzet en bereidheid tot hard werken, slagen we erin onze droom om te toveren tot een waardige fietsspeciaalzaak. 

Ondertussen zijn we reeds vele jaren later, maken onze drie kinderen allen op één of andere wijze deel uit van de zaak en is zo de wissel op de toekomst verzekerd. 

Maar er veranderde nog meer, véél meer. Om ons cliënteel in de toekomst nóg beter te dienen, werd geen enkele troost noch moeite gespaard.

Na 20 jaar trouwe dienst, ruilden wij op 14 oktober 2006 onze winkel aan de Puursesteenweg voor een nieuwe locatie aan de Rijksweg te Bornem. 

Ondertussen troonde deze winkel zich tot een absoluut unicum in fietslandschap.  

Door de strategisch, vlot bereikbare ligging met voldoende parkeergelegenheid, groeide onze winkel uit tot de grootste fietsspeciaalzaak van de streek. 

Professionaliteit, ervaring en klantvriendelijkheid, gekoppeld aan een frisse showroom met een zorgvuldig samengesteld gamma fietsen en toebehoren en een uiterst modern ingericht atelier, waar we elke fiets met de nodige vakkennis behandelen, zijn sterke troeven.  

Bovendien ademt deze kleurige oase vol fietsplezier een zeer gezellige sfeer uit.

Een speelhoek voor de kleinsten, genieten van een drankje in de bar terwijl u professioneel advies ontvangt of even wacht, snuffelen in de koopjeshoek of u vergewissen van de laatste trends in fietskleding of toebehoren …  

Wanneer u denkt aan een fiets, dan denkt u zeker aan Van Straeten.  

U bent van harte welkom ! 
 

Pierre en Hélène

Marina, Karine en Wim 
 
 
 

VAN STRAETEN BVBA - Rijksweg, 62 - 2880 BORNEM - Tel: (03) 889 61 98 - www.vanstraeten.be - BTW BE 0881 965 075